Martyn Green Biografie

DJ, Producer & Entertainer Martyn Green

Martyn Green is nog maar tien jaar als hij merkt dat hij helemaal gek is van muziek. Zijn eerste, eigen muziekaankoop is een casettbandje van zijn grote idool Michael Jackson. Hij draait “Thriller “ helemaal grijs. Het zijn Martyns eerste stappen in de popmuziek. Dan is hiphop aan de beurt. Bij een vriend thuis ziet hij een draaitafel en een taperecorder staan. Hij weet: Hier moet ik iets mee doen!

Martyn Green verzamelt, helemaal gek van muziek, alles wat los en vast zit en spaart flink. In 1989 koopt hij dan eindelijk zijn felbegeerde eigen DJ-gear. Daar komt hij nooit meer los van. Zo draait, spint, scratcht en transformeert hij nu al meer dan 20 jaar vele soorten muziek. Hij ontwikkelt zich hiermee tot een all-round DJ met gedegen technische skills.

Dan komt de housemuziek op, Martyn legt zich nu ook toe op het zelf produceren van muziek. Het resultaat van al die jaren ervaring kun je o.a. beluisteren op zijn Soundcloud. Als ervaren DJ en producer maakte hij al officiële remixes voor verschillende (internationale) artiesten. Deze remixes vinden inmiddels gemakkelijk hun weg naar iTunes, Beatport en andere digitale muziekkanalen en winkels.

Wekelijks zie je DJ Martyn Green met veel energie en passie draaien op feesten en events door het hele land. Kun je niet wachten? Beluister dan ook zijn diverse gratis te downloaden bootlegs & remixes van de beste hits van toen en nu. Organiseer je een feest en denk je dat Martyn Green precies bij jouw gasten past? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om DJ Martyn Green jouw feest gegarandeerd op z’n kop te laten zetten! Muziek is zijn passie, entertainen zijn missie en produceren zijn ambitie.. "Sharing true passion trough music..!!"

Martyn Tweets

Entertainment, Party's, Events & Producties

Martyn Green is dé ideale deejay / entertainer voor o.a. (beach)clubs, discotheken, bruiloften, personeelsfeesten, verjaardagen, buurtfeesten etc.
Complete verzorging en uitvoering van o.a. bedrijfsfeesten, voetbalparty's, dance & classics feesten en bijvoorbeeld schoolfeesten etc.
MGM Music is uw ideale partner voor grotere evenementen zoals o.a. in- en outdoor schuimparty's, dance events, publieke en business events etc.
Compleet verzorgde muziek arrangementen zoals o.a. remixen, bootlegs, voice recordings, (bruiloft) mixtapes. DJ opleidingen en natuurlijk eigen producties.